Om oss

Nelo Norge AS eies og drives av Olympisk mester Eirik Verås Larsen. Olympisk medaljør Nils Olav Fjeldheim selger Nelo kajakker på vestlandet gjennom sitt selskap Top Shape AS.

Vår forretningside er å selge kvalitetskajakker , årer og sikkerhetsutstyr til fornuftige priser. Alle våre varer er utviklet og utvikles stadig av tidligere og nåværende topp padlere. Nelo’s kajakker har vi selv vært med og er med å utvikle videre. Årene våre er fra Jantex og Gpower. Gpower årene designes og distribueres av en tidligere konkurrent med flere topp resultatet fra OL og VM. Jantex årene er det beste man kan få tak i på markedet og er samme åremerket som Eirik Verås Larsen vant OL gull med i 2004 og 2012. Redningsvestene og sikkerhetsutstyret kommer fra Mocke og er utviklet av Dawid Mocke, en av verdens beste og mest merriterte surfski padlerer.

ImageEirik Verås Larsen, f.1976, oppvokst i Flekkefjord, nå bosatt i Bærum.
Padlet kajakk siden 1986
Beste resultater: OL Gull, OL Sølv, OL Bronse, 5 VM Gull og 7 EM Gull.

Nils Olav Fjeldheim, f.1977 og bosatt i Haugesund.
Padlet kajakk siden 1984
Beste resultater: OL Bronse, 3 VM Gull og 3 EM Gull.

Vi har gjennom en lang padlekarriere prøvd mange forskjellige kajakkmerker og modeller, men det var først etter at vi begynte å padle Nelo at vi følte oss fornøyde med båtene våre. Først og fremst skyldes dette den gode kvaliteten og Nelo’s evne til å hele tiden utvikle og forbedre sine modeller etter tilbakemelding fra utøverne.